
Basilika, grädde, kyckling, zuccini, broccoli, svartpeppar och italiensk salladskrydda (den innehåller salt (lika som den frysta kycklingfiléen) så om man vill undvika allt salt så kan man hoppa över den (och köpa kycklingfilé som inte är mörad))

Skär allt i mindre bitar, ner i en kastrull och på med vatten och grädde. Det behöver inte täcka, men nästan.

Låt det koka tills kycklingen är genomkokt och en del av vätskan har kokat bort. Sen är det bara ner med stavmixern i kastrullen eller ner med allt i matberedaren. Jag mixar inte helt slätt längre, eftersom trollungen blivit så stor :-)

Redo för frysen!
2 kommentarer:
Hur gammal är din lilla som äter maten? Från vilken ålder rekommenderar du att äta maten ifrån? :)
Bra blogg!
min son är 9 månader.
Ja vi började med smakisar vid 6 månader, vid 7 månader började jag nog blanda smaker :-)
Tack tack!
Skicka en kommentar